ȘOC: Bebeluş român, răpit în miez de noapte dintr-un spital din Italia

ȘOC: Bebeluş român, răpit în miez de noapte dintr-un spital din Italia

Fetiţa în vârstă de 2 luni se afla în spitalul pediatric Meyer, din Florenţa, când a fost răpită de mama ei, care la fel ca și tatăl micuței, avea interzis să se apropie de bebeluș. Copila era internată în spital pentru o fractură de femur. 

La externarea din spital,  fetița urma să fie dată în îngrijirea Serviciilor Sociale din Pistoia, potrivit Firenze Today.  Mama este acuzată de răpire. În noaptea de miercuri spre joi, micuţa a fost răpită de mama ei, căreia îi era permis să se apropie de fetiţă doar ca să o alăpteze. Atât femeia de 30 de ani, cât şi tatăl copilei, ambii de origine română, au interdicţie de la tribunal să se mai apropie de fetiţa lor.  Potrivit ANSA, mama româncă a pătruns în spital şi a fugit cu fetiţa, potrivit Observator.tv. Până la această oră, părinţii copilei sunt de negăsit, fiind daţi în urmărire de autorităţi. 
Citeşte întreaga ştire: Bebeluş român, răpit în miez de noapte dintr-un spital din Italia. Părinții sunt dați în urmărire generală pe www.libertatea.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.