COMERCIANȚI LA CONTROL: S-au făcut dosare penale și s-au dat amenzi de mii de lei

COMERCIANȚI LA CONTROL: S-au făcut dosare penale și s-au dat amenzi de mii de lei

 Acţiunile poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice au continuat și ieri. 27 de societăţi comerciale şi persoane fizice au fost verificate

Poliţiştii au acţionat atât pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cât şi pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun. De această dată  poliţiştii au urmărit şi verificarea societăţilor comerciale care prestează servicii în domeniul vulcanizărilor auto. Pe  parcursul zilei au fost verificate 22 de societăţi comerciale şi cinci persoane fizice.
În urma controalelor, poliţiştii au constatat două infracţiuni de contrabandă şi au confiscat ţigări în valoare de 2.200 de lei. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.
Totodată, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.500 lei, cele mai multe agenţilor economici care nu au respectat prevederile privind utilizarea de aparate de marcat electronice fiscale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.