VIDEO | Gest impresionant în fața Colegiului Național ”Dragoș Vodă”, la conducerea pe ultimul drum a directorului Vasile Mih

Multă durere și multe lacrimi vărsate azi, când a fost condus pe ultimul drum Vasile Mih, directorul Colegiului Național ”Dragoș Vodă”. Cadrele didactice și elevii de la colegiu i-au adus un ultim omagiu printr-un gest aparte, de o mare încărcătură emoțională.

Cu buchete de flori și cu lumânări în mână, profesorii și elevii au așteptat cortegiul funerar care transporta, în condiții de maximă siguranță, impuse de rigorile legate de pandemie, sicriul profesorului Vasile Mih, în fața Colegiului Național ”Dragoș Vodă”. Mașina mortuară a oprit preț de câteva minute în fața colegiului, moment în care s-a declanșat un ropot de aplauze.

”Etern omagiu și recunoștință pentru tot ce a însemnat Vasile Mih pentru școala noastră. Vei rămâne mereu parte din Povestea școlii noastre!”, au transmis cei de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă”, pe pagina de facebook a colegiului. Defunctul a fost așezat azi în locul de veci, în prezența familiei îndurerate și a celor apropiați.

Înainte de a ajunge la Colegiul Național ”Dragoș Vodă”, cortegiul funerar a trecut și pe lângă Liceul Tehnologic ”Marmația”, unde alți sigheteni și-au luat rămas bun de la Vasile Mih (video 2).

Dumnezeu să-l odihnească!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.