REACȚIE: Ce a spus nou realizatorul tv, Rareș Bogdan despre plecarea sa de la Realitatea

REACȚIE: Ce a spus nou realizatorul tv, Rareș Bogdan despre plecarea sa de la Realitatea

 Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat pe pagina lui de Facebook, după ce Cozmin Gușă – patronul Realitatea TV – a anunțat că a decis renunțarea la colaborarea cu "trompetele lui Coldea". 

„Ascult cu uimire ce se întâmplă în propria mea emisiune, pe tronsonul orar pe care l-am ocupat în ultimii 6 ani de zile la Realitatea TV. Sunt absolut șocat! Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu Popa, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus/cerut/sugerat tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”. Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. Realitatea TV a fost și este o televiziune LIBERĂ. Trebuie să rămână cu orice chip, EXCLUSIV liberă!’, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.
În textul său de pe rețeaua socială, jurnalistul i-a enumerat pe cei pe care i-a invitat de-a lungul timpului în platoul emisiunii „Jocuri de Putere”. 
Citeşte întreaga ştire: Prima reacție a lui Rareș Bogdan, după ce Cozmin Gușă a declarat că renunță la toate "trompetele lui Coldea" pe www.libertatea.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.