Sighet: Toamna, văzută prin ochi de copil

Sighet: Toamna, văzută prin ochi de copil

O minunată expoziţie de  toamnă se află la Grădiniţa cu program prelungit nr.8 din Sighet. Lucrările aparţin celor şapte grupe ale grădiniţei şi cumprind de la desene şi picturi, până la diverse decoraţiuni pe această tematică. În fiecare anotimp se organizează astfel de expoziţii, cu tematici adecvate iar lucrările sunt schimbate prin rotaţie, pentru a oferi posibilitatea tuturor copiilor din grupe de a-şi vedea lucrările pe panouri.
 Cei peste 100 de copii din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr.8, au posibilitatea de a se mândri cu lucrările efectuate în cadrul activităţilor, întrucât aceste lucrări sunt expuse în incinta grădiniţei şi oricine poate să intre să le admire. De la desene pe tematica toamnei şi până la diverse decoraţiuni confecţionate de mânuţele lor, cei mici au realizat o mulţime de lucrări care de care mai impresionante, făcute cu atâta suflet, sub îndrumarea profesorilor educatori. Acum, interiorul grădiniţei arată nemaipomenit, cu pereţii decoraţi cu diverse figurine, dar şi cu panouri pline de desene, picturi, confecţii din frunze sau legume.
Prichindeii sunt foarte mândri de ceea ce au realizat şi totodată şi de faptul că vizitatorii pot admira aceste lucrări. De asemenea şi în perioada următoare vor exista expoziţii şi pe alte tematici, având în vedere că se apropie iarna.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.