Sighet: Produse de post, la mare căutare

Sighet: Produse de post, la mare căutare

La început de post, sighetenii se aprovizionează cu produse specifice, de la paste de post, la soia, legume, conserve şi de ce nu dulciuri, toate pe bază de ingrediente de post. Magazinele de asemenea s-au aprovizionat cu marfă de post şi sunt pregătite pentru următoarele 40 de zile.
Produsele de post sunt deja la mare căutare, în detrimentul celor lactate, preparatelor din carne sau produsele care conţin ouă. Rafturile magazinelor sunt deja pline de produse pe bază de soia, paste, conserve de post, cozonaci şi multe alte mâncăruri şi dulciuri care să înlocuiască mâncărurile de dulce. Oamenii cumpără aceste produse, aşa că agenţii economici aprovizionează magazinele cu fel de fel de sortimente.
Şi cum de la an la an apar tot mai multe sortimente în rândul produselor de post, atât din necesitate, cât şi din curiozitate, oamenii le încearcă, iar produsele noi care înlocuiesc mâncăruri de post  sunt la mare căutare. Din rândul acestora putem aminti: preparate din soia pentru sarmale, pentru chiftele, sau chiar pentru tocăniţă de soia. Preţurile produselor de post au rămas la fel ca şi anul trecut iar cei care postesc regulat ştiu deja ce să caute la rafturi.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.