Sighet: Incendiu în cartierul Unirii

Sighet: Incendiu în cartierul Unirii

Neglijenţa aduce pagube! De acest lucru sunt convinşi locuitorii unui bloc din cartierul Unirii din Sighet, unde a izbucnit un incendiu din cauza coşului de fum necurăţat. Faptul că au fost iresponsabili i-a costat mult pe locuitori, care s-au trezit cu fum şi foc în apartamente, iar mai târziu cu apă peste tot.
Din cauză că nu şi-au curăţat hornul, locatarii unui bloc din cartierul Unirii sunt la ora actuală cu hornurile sparte şi fără nicio sursă de încălzire. Fiind acumulat prea mult gudron în coşul de fum, nici măcar hornarul nu a reuşit să îl înlăture cu uneltele speciale. Aşa că singura soluţie a fost să-i dea foc. Şi i-a dat! Doar că la etajul 4 al blocului, mobilierul era lipt de perete şi astfel a luat foc. Pompierii au intervenit la faţa locului şi au reuşit să stingă flăcările, însă pagubele se ridică la o sumă considerabilă.
Partea bună este totuşi că nu a fost nimeni rănit în urma incendiului, iar proprietarii apartamentului cu pricina nu erau acasă în momentul producerii exploziei. Acum însă, 4 apartamente au rămas fără încălzire din cauză că hornul a explodat în mai multe locuri, iar reparaţiile nu sunt de neglijat.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.