Agendă plină pentru EKO SIGHET

Agendă plină pentru EKO SIGHET

Echipele de baschet EKO SIGHET au în această perioadă agendele pline de evenimente. Juniorii participă în acestă perioadă la numeroase campionate, printre care şi Campionatul Naţional de Baschet, un eveniment foarte important pentru municipiul Sighetu Marmaţiei, fiind prima dată când participă o echipă de baschet sigheteană.
În acest sfârşit de săptămână, baschetbaliştii de la Clubul EKO Sighet participă la două evenimente importante, la care speră să primească titlul de învingători, sau după caz, să se califice în următoarea etapă. Mâine 17 noiembrie 2012, la sala de sport a Colegiului Naţional Dragoş Vodă din Sighetu Marmaţiei, începând cu ora 10:00 se va deşfasura etapa a doua a Campionatul Regional de Babybaschet 2012 – 2013 – “Liga Transilvania”, seria A. Este vorba despre returul meciului desfăşurat săptămâna trecută în Baia Mare, partidă în care s-au întâlnit echipa de Babybaschet băieţi din cadrul BC EKO Sighet şi ehipa similară din cadrul BC Olimpic Baia Mare. Rezultatul a fost unul favorabil echipei noastre, EKO Sighet învingând echipa BC Olimpic Baia Mare cu scorul de 44 la 30.
Cât despre al doilea turneu din Campionatul Naţional de Baschet Under 13 băieţi, la care echipa EKO SIGHET va reprezenta municipiul nostru, acesta va avea loc duminică la Satu Mare, unde ai noştri speră să reuşească să câştige şi să se califice mai departe în următoarea etapă.
Aşadar se anunţă în continuare numeroase evenimente pentru EKO Sighet la care speră să se descurce şi să ajungă acasă cu zâmbetul pe buze şi cu trofee.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.