VIDEO | Primii la plata taxelor și impozitelor pe anul 2020

Încă de la primele ore ale dimineții, sighetenii au venit în număr mare să-și achite dările către stat. În prima zi de când s-a deschis caseria Direcției Venituri din cadrul Primăriei Sighet, contribuabilii au venit să achite taxele și impozitele, atât pentru a profita de bonificația de 10%, dar și pentru a scăpa de o povară.

Plata taxelor și impozitelor e o prioritate pentru cei care au venit azi să-și achite dările către stat. Cu banii bine drămuiți, cetățenii care au trecut azi pragul caseriei Direcției Venituri, au fost chibzuiți cu cheltuielile pentru sărbătorile de iarnă și au pus deoparte banii pentru a putea plăti la început de an taxele și impozitele.

Cei care își plătesc integral taxele și impozitele pe anul în curs până în 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%.

”Am deschis în această dimineață caseria la taxe și impozite. Încasările în primele două ore au fost mulțumitoare. Cine plătește integral taxele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport, până în data de 31 martie, are o bonificație de 10%, care se aplică atâtpentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Vreau să-i rog pe această cale pe cei care au de făcut reevaluări, în special persoanele juridice, să nu uite de aceste reevaluări, care se pot depune până în data de 31 martie, pentru a nu plăti impozitul cu 5% , față de 1%, la persoane juridice”, explică directorul Direcției Venturi, Tamara Vasiliu Calogherato.

Plata taxelor se poate face în numerar la caserie, cu cardul tot în cadrul caseriei Direcției Venituri și se poate face și online pe pagina de internet a primăriei, la adresa www.primaria-sighet.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.