VIDEO | 500 de amenzi într-o săptămână

La 321 de evenimente au intervenit polițiștii maramureșeni săptămâna trecută, cele mai multe anunțate prin 112. De asemenea, aceștia au organizat 12 acțiuni privind menținerea ordinii și siguranței publice.

În urma activităților desfăşurate au fost identificate 12 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a şapte persoane, au fost găsite cinci persoane reclamate dispărute şi a fost depistat un urmărit naţional. De asemenea poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea a 95 de infracţiuni, cele mai multe contra persoanei şi a patrimoniului.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor maramureşeni. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate opt  infracțiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reținute 54 de permise de conducere și au fost retrase zece certificate de înmatriculare. Totodată, poliţiştii rutieri au intervenit la 18 accidente de circulaţie produse în judeţ.

Pentru neregulile constatate în această perioadă, polițiștii au aplicat 500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 320.000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.