VIDEO | ”Mulțumesc, om frumos, pentru că ai luptat pentru viața Alessiei!”

2.500.000 de dolari. Atâta costă tratamentul salvator în cazul Alessiei, copila de un an și trei luni, imobilizată la pat de o cruntă boală, amiotrofie musculară spinală. Campania umanitară susținută la nivel național a fost un succes, Alessia reușind să strângă întreaga sumă în urma târgurilor de caritate și a donațiilor venite din partea oamenilor cu suflet mare.

În urma târgului de caritate organizat în Sighet, s-a strâns suma de 10.000 de euro, bani ce vor ajunge în contul fetiței, pentru ca aceasta să poată avea o șansă la o viață normală. În urma campaniei organizate la nivel național,Alessia a reușit să strângă suma necesară pentru a avea acces la tratamentul mult dorit.

”Sunt cea mai fericită mămică din lume. Astăzi, dumneavoastră mi-ați salvat copilul.

Bilanțul în acest moment a ajuns la 2.441.386 dolari însă cu sumele ce urmează să intre zilele următoare din SMS-uri și târguri, completăm suma până la 2.5 milioane dolari.

2.500.000 dolari, acesta este prețul pus pe viața copilului meu și fără să stați pe gânduri, dumneavoastră ne-ați dăruit această sumă uriașă.

Astăzi, ați salvat o viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ați ales să salvați viața copilului meu”, scrie mama Alessie pe o oagină de socializare.

Organizatorii campaniei la nivel național au postat și ei un mesaj pe rețelele de socializare.

”Tu, om frumos, ai salvat viața Alessiei! Tu, cel care ai donat, ai participat la tombole și licitații, ai distribuit, ai cerut ajutorul celor din jur, ai organizat și participat la târguri sau alte evenimente, tu cel care ai răspuns la provocările din grup, ai cumparat din grup, ai dat like-uri, ai invitat prieteni la noi in grup…tu, ai indeplinit aceasta minune pentru Alessia! Mulțumim tuturor companiilor care s-au alăturat luptei pentru Alessia și tuturor persoanelor publice care ne-au ajutat cu promovarea cazului”, scriu organizatorii campaniei umanitare, cei care au inițiat grupul “Asociața pentru Micuțul Noel”.

Urmează ca Alessia să meargă la tratament în Budapesta, după care va urma un lung process de recuperare. Grup inițiat pentru a sprijini această campanie își continuă misiunea pentru un alt copil diagnosticat cu SMA1. În grup, nu se schimbă nimic. Toate licitatiile, tombolele și donațiile merg mai departe cu plata în conturile “ Asociatiei pentru Micutul Noel” iar începând din acest moment, bănuții se strâng pentru următorul caz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.