VIDEO | Protest în Baia Mare împotriva închiderii restaurantelor

Și în Maramureș angajaţii din HoReCA  vor protesta față de închiderea restaurantelor și cafenelelor. Acestora li s-au alăturat și artiștii, fotografii și videografii, ospătarii și actorii, și ei afectați de aceste restricții luate în contextual pandemiei de coronavirus.

Raul Filip Horațiu, un tânăr artist din Baia Mare s-a decis să organizeze un protest local față de închiderea restaurantelor și cafenelelor și îi invită pe totți colegii lui să ise alăture.

”M-am gândit, cum poate și voi v-ati gândit în perioada aceasta, să facem împreună dacă este posibil și există voință, un protest civilizat, legal și aprobat de autorități, prin care să tragem un semnal de alarmă, sau mai exact să ne spunem părerea și nemulțumirea față de aceste legi sau hotărâri pe care Guvernul le-a luat referitor la acest domeniu HoReCa, care cu siguranță ne privește și pe noi toți. (…) Mulți o să ziceți că vă este rușine să ieșiti în stradă sau că nu putem schimba nimic. Dacă nu încercăm, garantat nu avem cum schimba ceva”, a scris Raul Filip Horațiu pe un site de socializare.

”Protestul va avea loc în data de 15 octombrie la ora 19:00 și întâlnirea va fi în Piața Revoluției, respective pe Platoul București. Vă aștept acolo în număr cât mai mare pentru că împreună probabil avem un cuvânt de spus”, a transmis Raul Filip Horațiu.

La protest masca va fi obligatorie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.