VIDEO | Medici noi la Spitalul Sighet și noi cabinete medicale

Activitatea medicala a Spitalului Municipal Sighet  s-a îmbogățit in ultimele două luni prin angajarea de noi medici și psihologi. Totodată, unitatea medical a realizat progrese în amenajarea și deschiderea Cabinetului de Urologie. 

Doctor Petruș Ana – medic neurolog, doctor Oltean Andra – medic psihiatru, doctor Cristescu Emilia – medic psihiatru , psiholog Antal Mihaela și psiholog Popovici Paul sunt noii veniți în organigrama Spitalului Municipal Sighet, specialiști ce vor asigura servicii medicale în cadrul unității spitalicești.

Totodată, Spitalul Municipal Sighet anunță că a fost deschis al doilea Cabinet de Diabet Zaharat și Boli Metabolice din cadrul Policlinicii Spitalului.  Medicul Brișcan Sorin Opriș va consulta în cabinetul numărul 119 de la etajul I și medicul Petre Krauss va consulta în cabinetul numărul 124 tot de la etajul I. Astfel s-a creat accesul mai facil pacienților care suferă de diabet zaharat la serviciile medicale necesare.  Spitalul e în linie dreaptă privind amenajarea și deschiderea Cabinetului de Urologie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.