VIDEO | Spitalul Municipal Sighetu Marmației organizează cea de-a doua ediție a evenimentului ”Week-endul Școala Părinților”

Cum să te pregătești pentru sarcina planificată și dorită? Cum ar trebui să fie viața de familie în timpul sarcinii? Cum ar trebui să se adapteze viața cuplului după momentul nașterii unui copil? La toate aceste întrebări vor răspunde specialiști în cadrul campaniei ”Week-endul Școala Părinților”, proiect derulat de Spitalul Municipal Sighet.

Vești bune pentru mămici și viitoare mămici! Spitalul Municipal Sieghtu Marmației organizează cea de-a doua ediție a evenimentului ”Week-endul Școala Părinților”, vineri, 14 mai.

Evenimentul este o campanie de creștere a conștientizării  privind nașterea și îngrijirea nou născuților, în rândul populației. Evenimentul se adresează cuplurilor care intenționează să aibă un copil, așteaptă un copil sau au copii mai mici de un an.

În cadrul seminarului se vor prezenta informații și materiale benefice în etapele de creștere a bebelușilor. Nu vor lipsi aplicațiile practice utile pentru ușurarea evoluției perioadei de sarcină, cum ar fi exercițiile de respirație, masajul, precum și informații legate de momentul nașterii.

Campania se bazează pe conceptul de ”Planificare familială”, care este o modalitate fiabilă de a menține și îmbunătăți sănătatea femeilor și a copiilor . Responsabilitatea pentru planificarea familială revine ambilor viitori părinți, implică cunoașterea vârstei pe care o puteți avea, câți copii să aveți, ce intervale să respectați între nașteri, și cel mai important, să adoptați un comportament sănătos în raport cu voi înșivă și cu generațiile viitoare.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon, 0728 978 973.

Campania este derulată în cadrul proiectului transfrontalier ”Inițiative comune  pentru dezvoltarea sănătății și sustenabilitate în zona Sighetu Marmației – Rakhiv ”, implementat de Spitalul Municipal Sighetu Marmației în parteneriat cu Spitalul Raional Rakhiv și este finanțat din fonduri europene.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.