VIDEO | Liceul Ucecom Spiru Haret din Baia Mare se pregătește de aniversarea celor 30 de ani de existență

Liceul Ucecom Spiru Haret din Baia Mare se pregătește de aniversarea celor 30 de ani de existență. Evenimentul va fi marcat printr-o serie de activități ce se vor desfășura pe tot parcursul lunii martie.

Împlinirea a 30 de ani de activitate va fi marcată în data de 4 martie, zi în care va debuta șirul acțiunilor dedicate acestei aniversări.

”Școala noastră împlinește 30 de ani de existență ca Liceu de Arte și Meserii, ca Școală profesională patronată de UCECOM. Pe toată durata lunii martie vom avea diverse acțiuni dedicate acestui eveniment. Am participat și anul trecut la concursul de meserii, faza națională, de unde am venit cu multe premii. Și în acest an vom face același lucru, ieșim în față cu ospătărie, coafură, bucătărie și frizerie. Vă invităm în luna martie la toate evenimentele pe care le vom organiza”, spune Gabriela Mărieș Leș, directorul Liceului Ucecom Baia Mare.

În data de 4 martie vor debuta evenimentele dedicate acestei aniversări, lună pe care conducerea unității o numește ”30 de ani de arte și meserii, 30 de ani de aniversare Ucecom”. Vor fi și invitați speciali. Organizatorii vor pregăti și o activitate legată de cultura și tradiție maramureșeană. și multe alte surprize.

”Pentru acest an ne dorim să creștem numărul de elevi, să creștem calitatea actului educațional și să pregătim foarte buni meseriași . Ne propunem și o modernizare a școlii, să o fațetăm să o aducem în actualitatea băimăreană. Am modernizat deja câteva săli de clase. Am renovat sobele de teracotă, urmează să dăm drumul atelierului de cosmetică. În 17 februarie vom porni cursul de make up artist, în colaborare cu lectorul formator Cezara Frențiu”, spune Gabriela Mărieș, directorul unității de învățământ.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.