ÎNCREZĂTORI: Părinții lui Mark Mesaroș speră să îl poată însoți la World Championship of Performing Arts

ÎNCREZĂTORI: Părinții lui Mark Mesaroș speră să îl poată însoți la World Championship of Performing Arts

 „Este o onoare pentru noi ca părinţi să avem un asemenea copil talentat”, mărturiseşte tatăl lui Mark Mesaroş, sigheteanul care va reprezenta România în acest an la cea de-a 20-a ediţie a concursului World Championship of Performing Arts din Statele Unite ale Americii. Întreaga familie îl susţine şi este alături de el. Nu e eveniment la care Mark să susţină o reprezentaţie fără ca tatăl, mama şi sora sa mai mică să-i fie alături. Acesta este unul dintre secretele ambiţiei şi curajului său de a concura cu cei mai buni.

Încă de când şi-a descoperit talentul Mark este încurajat să meargă mai departe şi să lupte pentru titluri importante. Familia sa este mândră că Mark este unul dintre acei copii care nu se dă bătut şi care aşa a ajuns să fie cunoscut de întreaga ţară. 
„Mark oriunde merge face show şi ne reprezintă cu mândrie peste tot. Face spectacol, pentru vârsta lui ce face el e extraordinar, să combine beatboxul cu looping, suprapunere de ritmuri vocale şi puţini sunt în întreaga lume care fac aşa ceva, adulţi chiar, ca şi copil cred că este singurul din ce am văzut eu pe internet”, spune tatăl lui Mark, Alin Mesaroş.
Tatăl lui Mark a fost cel care a descoperit că tânărul a fost selectat în lotul naţional al concursului World Championship of Performing Arts. A intrat să îi verifice mailurile şi aşa a dat de răspunsul celor din comisia de selecţie, care s-au arătat interesaţi de talentul sigheteanului. A fost un moment emoţionant, spune tatăl lui Mark, care le-a demonstrat încă o dată că ambiţia şi talentul merg mână în mână. 
„Suntem foarte bucuroşi pentru reuşita lui Mark, că a fost selectat în lotul naţional să reprezinte România la un asemenea eveniment. În primul rând este o onoare pentru el ca participant, este o onoare pentru noi ca părinţi, onoare pentru sigheteni, onoare pentru Ardeal că este singurul din această zonă a ţării şi o onoare pentru România pentru ca fost pentru prima oară invitată să participe la acest concurs mondial”, a mai precizat tatăl lui Mark, Alin Mesaroş.
Părinţii lui Mark speră din tot sufletul să fie lângă el şi de data aceasta, când va urca pe scena de peste ocean. Pe lângă faptul că îi aduce noroc să-i aibă pe cei dragi aproape, Mark îşi doreşte ca în cazul în care va fi câştigător, primii cu care va împărtăşi această bucurie să fie cei care l-au sprijinit mereu necondiţionat. Cu toate că eforturile sunt mari, părinții speră să îl încurajeze din public şi de această dată.
„Toate concursurile la care a mai fost au avut o însemnătate deosebită, dar acum este un eveniment deosebit pentru ţara noastră şi pentru toată lumea, pentru că este campionat mondial. Noi îi ţinem pumnii şi tot timpul am fost alături de el. Sperăm să îl însoţim şi aici, facem tot posibilul şi toate eforturile să ajungem să stăm în spatele lui şi să-i dăm ideile cele mai bune. Le mulţumim tuturor pentru că au fost alături de noi şi au făcut visul unui copil să devină realitate”, a mai declarat Alin Mesaroş.
Concursul va avea loc în data de 8 iulie. Până atunci Mark speră să reuşească să strângă întreaga sumă de bani pentru ca visul său să poată deveni realitate. Premiile care vor fi acordate la acest concurs de la Hollywood constau în burse şcolare în valoare de 330.000 de dolari. Mark spune că dacă ar câştiga acest concurs şi-ar dori să urmeze o şcoală din Anglia, Britt School of Performing Arts, acolo unde ar avea şansa să se ocupe doar de talentul său.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.