În perioada 25-27 octombrie are loc ediția a 7-a a Cupei Sighetu Marmației Basketball la minibaschet

Weekend plin de baschet la Sighet. În perioada 25-27 octombrie în organizarea CSS Sighet are loc ediția a 7-a a Cupei Sighetu Marmației Basketball la minibaschet. La această ediție vor participa 17 echipe din județele Mureș,Cluj,Bihor,Satu Mare și Maramureș, patru dintre echipe fiind de la CSS Sighet.

Cele patru echipe din Sighet formate din copii născuți în 2008, 2009 și mai mici sunt antrenate de profesorii Alin Pop, Vasi Boca și Armand Gavaller. Sportivii sunt foarte bine pregătiți și au șanse mari la titlu, spune Emil Kosztelnik, președinte CSS Sighet.

”Noi ne bucurăm că la această ediție de campionat putem să aliniem patru echipe, ceea ce demonstrează că la CSS Sighet avem o paletă largă, un număr mare de practicanți ai jocului de baschet la această categorie de vârstă. Prima echipă cea condusă de profesorul Alin Pop, născuți din 2008 este o generație foarte bună de sportivi și sperăm să ieșim pe podium la această ediție. Celelalte echipe sunt formate din copii născuți din 2009, 2010 și mai mici, pentru ei este important să participe, să joace și să-și dezvolte abilitățile baschetbalistice”, spune Emil Kosztelnik, președinte CSS Sighet.

Meciurile se vor desfășura în sala Liceului Forestier, începând de vineri, 25octomrbie, orele 14:30. Pe lângă meciurile celor mici sâmbătă de la ora 17:00 se va desfășura tot la Sighet meciul din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculine dintre echipele CSM Sighet și CSM Focșani.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.