Agențiile de turism fac cunoscute deja ofertele pentru vara anului 2020

Agențiile de turism fac cunoscute deja ofertele pentru vara anului 2020. Pentru cei care își stabilesc din timp vacanțele, sunt deja stabilite prețurile pentru destinații de Paști de anul viitor. În ceea ce privește ofertele de Crăciun și Revelion de anul acesta, potențialii clienți trebuie să se grăbească pentru a mai prinde oferte la prețuri bune.

Daniela Grigorescu, directorul agenției Mara Tour International, ne face cunoscute câteva din ofertele pentru vacanța de vară a anului 2020.

”Aș vrea să anunț potențialii noștri clienți că a apărut deja oferta pentru anul 2020.Vom putea oferi pachete pentru Antalya cu plecare din Baia Mare, cei care au fost anul acesta știu cât de comod a fost și prețurile destul de rezonabile, deci toți tour operatorii au ieșit pe piață cu ofertele. Pentru cei care doresc alte destinații cum ar fi Grecia, Spania sau alte țări, au apărut ofertele cu plecare din Cluj, nu au apărut chiar toate, dar deja sunt câteva ca să vă puteți face o idee cam ce va însemna sezonul de vară, 2020”, spune Daniela Gigorescu.

Dacă în perioada imediat următoare ați putea fi interesați de stațiunile balneoclimaterice din România, unde doriți să petreceți un sejur mai scurt sau mai lung, ar fi bine să căutați din timp ofertele pentru că solicitările sunt foarte multe, anunță tour operatorii. Cât mai operativi trebuie să fiți și dacă sunteți în căutarea unei oferte pentru sărbătorile de iarnă, pe zi ce trece se diminuează numărul locurilor disponibile. Pentru cei care doresc să petreacă un concediu în lunile imediat următoare, într-o destinație exotică, Mara Tour International are o listă generoasă de oferte.

”Nu uitați că vă așteaptă și Republica Dominicană, Mexicul, Tailanda,  Maldivele,oricare destinație vă atrage puteți să ne solicitați o ofertă de preț, o să o facem cu plăcere. Dubaiul e o destinație caldă, la un număr de numai cinci ore de zbor, nu ca la celelalte destinații exotice unde numărul de zbor depășește zece ore. Nu uitați Egiptul, la numai trei ore de zbor distanță de noi”, spune Daniela Grigorescu.

În agențiile de turism au apărut deja și ofertele pentru Paștele de anul viitor, la prețuri foarte bune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.