VIDEO | GIULEȘTI: Ajutor pentru încălzire în sezonul rece

Administrația locală din comuna Giulești informează cetățenii că în această perioadă sunt preluate cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire în sezonul rece noiembrie 2020-martie-2021.

Primarul Laurențiu Batin informează că pot să depună cereri familiile și persoanele singure ale căror venituri nete lunare/membru de familie sunt mai mici de 750 lei.

Actele necesare pentru obținerea acestui sprijin financiar sunt: acte de identitate pentru membrii familiei cu vârsta peste 14 ani, certificate de naștere pentru copiii sub 14 ani, certificate de căsătorie, de deces/hotărâre judecătoarească de divorț, unde e cazul, act de proprietate, de închiriere sau de comodat, carte de identitate autoturism/ motocicletă, adeverință de venit/ inclusiv bonurile de masă, cupon pensie/șomaj/alocație/indemnizație, adeverință de la Direcția Generală a Finanțelor Publice pentru veniturile din activitățile independente. Este necesară de asemenea și o adeverință de la instituția de învățământ în cazul burselor pentru elevi și studenți, cu excepția burselor de studiu, sociale și bani de liceu.

Mai multe informații despre condițiile care trebuie îneplinite pentru obținerea ajutorului de încălzire se pot obține la sediul primăriei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.