VIDEO | Workshop pentru elevi despre alimentația sănătoasă

În cadrul unei campanii de sănătate publică, un grup de studenți de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Publicitate din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, a organizat un workshop despre alimentația sănătoasă pentru elevii clasei a 12 E de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației.

Studenții Carmen Țifrac, Andra Rotaru și Cristian Văcaru ajutați de Adrian Danciu, specialist în nutriție și calitatea vieții, au susținut un workshop având ca temă Alimentația sănătoasă: Efecte negative ale consumului de zahăr în exces și alternative mai sănătoase ale acestuia.

În urma workshopului desfășurat joi, 12 decembrie, elevii au fost invitați să guste băuturi eco pe bază de orez, soia și migdale, ca o alternativă pentru sucurile carbogazoase bogate în zahăr. Aceștia au afirmat că lucrurile noi aflate i-au facut mai conștienți cu privire la importanța unei alimentații sănătoase, majoritatea fiind determinați ca pe viitor să apeleze la alternative mai sănătoase zaharului, cum ar fi mierea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.