VISE: Opoziția strânge rândurile pentru dărâmarea Guvernului

VISE: Opoziția strânge rândurile pentru dărâmarea Guvernului

 Ludovic Orban, Dan Barna și Eugen Tomac au avut, miercuri, o întâlnire la Parlament, pentru a pune la cale un plan pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă.

„Da, a avut loc această întâlnire. Am discutat strategia pentru perioada următoare, moţiunea de cenzură este inevitabilă, o vom depune cu siguranţă în perioada următoare. Pentru moment am agreat să continuăm discuţiile fiecare dintre noi cu ceilalţi parlamentari şi din PSD şi din celelalte grupuri din Parlament pentru a încerca să obţinem o susţinere pentru această moţiune", a afirmat Dan Barna, miercuri, potrivit Mediafax.
Întâlnirea între Orban, Barna şi Tomac a avut loc în biroul preşedintelui PMP.
În paralel, USR și Mișcarea România Împreună (RO+), condusă de fostul premier Dacian Cioloș, au lansat un apel comun către "politicienii responsabili", să înțeleagă gravitatea semnalului transmis de la Bruxelles și să acționeze în interesul României și al românilor, "trimițând de urgență Guvernul Dăncilă la coșul de gunoi al istoriei".
Cele două formațiuni politice fac un apel la acțiune, pentru a declanșa alegeri anticipate: „Aceasta este forma democratică prin care se redă cetățenilor posibilitatea să-și aleagă singuri viitorul țării: gașca infracțională Dragnea sau România europeană!", se arată într-un comunicat de presă comun.
USR și mișcarea lui Cioloș își exprimă îngrijorarea față de reacțiile din partea liderilor PSD-ALDE la publicarea raportului MCV, "care nici după ce partenerii europeni le-au pus oglinda în față nu vor să recunoască faptul că subminează statul de drept din România și îndepărtează țara noastră de valorile europene".
Articol integral pe www.realitatea.net

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.