BREAKING NEWS: Marius Sorin Bota va fi noul vicepreședinte al ASF. Cine îl va înlocui la Camera Deputaților?

BREAKING NEWS: Marius Sorin Bota va fi noul vicepreședinte al ASF. Cine îl va înlocui la Camera Deputaților?

Marius Sorin Bota este noul vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). El a fost votat vicepreședinte pentru sectorul Instrumente Financiare cu 213 voturi pentru si 117 impotriva.

Ieri parlamentarii au adoptat componenta noii conduceri a Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), asa cum a fost ea propusa de comisiile parlamentare. Conform votului dat componența va fi următoarea: presedinte: Leonardo Badea (213 voturi pentru si 118 impotriva), Prim-vicepresedinte: Elena Doina Dascalu (214 voturi pentru si 117 impotriva), vicepresedinte pentru sectorul Instrumente Financiare: Sorin Marius Bota (213 voturi pentru si 117 impotriva), vicepresedinte pentru sectorul Asigurari/Reasigurari: Cristian Rosu (215 voturi pentru si 116 impotriva), vicepresedinte pentru sectorul Pensii private: Dan Armeanu (215 voturi pentru si 116 impotriva), membrii ne-executivi: Joszef Birtalan (214 voturi pentru si 117 impotriva), Gabriel Gradinescu (215 voturi pentru si 116 impotriva), Aura Socol (214 voturi pentru si 116 impotriva) si Ovidiu Wlassopol (215 voturi pentru si 114 impotriva).
Marius Sorin Bota a fost de două ori senator și actualmente deputat.
E posibil ca PSD Maramureș să trimită în Parlament un alt ales în locul lui Marius Sorin Bota, dacă noua poziție este considerată incompatibilă cu demnitatea de deputat.
Următorul pe lista de deputați a PSD Maramureș figurează borșeanul Bogdan Tomoiagă, actualul secretar de stat la Ministerul Turismului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.