Victorie fără probleme pentru fetele de la Minaur în fața Rapidului

Cu 37-22 s-au impus handbalistele de la CS Minaur Baia Mare sâmbătă, în Sala “Lascăr Pană”, în fața celor de la Rapid București, într-o partidă din etapa a 5-a din Liga Florilor. Băimărencele erau favorite certe înaintea meciului și au confirmat așteptările, dominând meciul de la un capăt la altul.

Diferența de 15 goluri scutește de prea multe comentarii. Fetele de la Minaur au prestat un joc frumos, eficient și în viteză. În min. 15, Marija Shteriova a ieșit de pe teren accidentată, însă s-a dovedit că e vorba doar de o entorsă ușoară, așa încât macedoneanca va fi aptă până la următorul meci al Minaurului.

Campionatul se întrerupe pentru activitățile de la loturile naționale. Senioarele vor juca două meciuri oficiale, în preliminariile pentru Europenele din 2020 (acasă cu Ucraina și în deplasare cu Insulele Feroe). Minaur va fi reprezentat la lotul de senioare de antrenorul Costică Buceschi (secundul lui Tomas Ryde) și de jucătoarele Anca Polocoșer și Andreea Popa. La lotul de tineret a fost convocată Eva Kerekes.

Sursa: minaur.ro

Foto: Facebook Minaur / Paul Ursachi

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.