VACANȚE DE SĂRBĂTORI: Oferte care mai de care mai atractive pentru pachetele turistice de Crăciun

VACANȚE DE SĂRBĂTORI: Oferte care mai de care mai atractive pentru pachetele turistice de Crăciun

 Agențiile de turism își diversifică, în această perioadă, pachetele turistice pentru Crăciun. Sunt oferte atractive pentru Cavnic, Sovata, Ungaria dar și pentru târgurile de Crăciun din Ungaria, Austria, Cehia sau Polonia. 

Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, agențiile de turism pregătesc oferte atractive. Fie pentru stațiuni din România, fie pentru alte țări. 
”Pentru cei care doresc să meargă aproape de noi la pârtii de schi, de exemplu, la Cavnic putem propune un pachet de 4 nopți, cu demi-pensiune, cu obiceiuri tradiționale, cu tăierea porcului, cu masă pregătită la ceaun, afară, în curtea hotelului. Este vorba de un hotel de 3 stele și preț de 800 de lei / persoană. Pentru cei care doresc în altă stațiune, mai putem da un exemplu Sovata, un hotel de 4 stele oferă un pachet atractiv de Crăciun, prin mesele oferite, prin activitățile propuse pentru copii – un hotel de 4 stele cu demi-pensiune, cu masă festivă de Crăciun, cu surprize și spectacol special în seara de Crăciun, pentru trei nopți solicită 810 lei / persoană”, informează Daniela Grigorescu, director agenți de turism.  
Ofertele sunt atractive și pentru târgurile de Crăciun.
”Cei care sunt interesați de târgurile de Crăciun, atât de frumos organizate, pline de lumini, de culoare, de mirosuri, de tot felul de atracții, le putem propune plecări începând cu 23 noiembrie și până în 14 decembrie. Sunt pachete de 2 sau 3 nopți, și ca de obicei, se ajunge ori până la Viena, trecând bineînțeles și vizitând piața de Crăciun din Budapesta. Sau există variantă când se vizitează mai multe târguri de Crăciun din Austria, nu numai cel din Viena, de exemplu la Linz și la Salzburg. Se poate merge în Cehia, la Praga. Și aceasta poate fi combinată cu Dresda și Bratislava și nu în ultimul rând, se merge și în Polonia la Cracovia, se vizitează piața de Crăciun. Cracovia are Centrul Vechi foarte pitoresc, foarte frumos și chiar merită vizitat. Se mai vizitează și Salina Wieliczka și se merge bineînțeles și la Auschwitz pentru cei care sunt interesați”, mai precizează reprezentantul agenției de turism. 
Pentru cei care doresc să petreacă Crăciunul în Ungaria, la bazinele cu apă termală, la un hotel de 3 stele cu demi-pensiune și masă festivă de Crăciun, prețul ajunge la 186 euro / persoană.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.