VIDEO | Un nou magazin Nicomi deschis în Sighetu Marmației

Un nou magazin Nicomi s-a deschis în Sighetu Marmației. Fabrica Nicomi este un producător de ferestre și uși cu experiență de peste 15 ani. Gândirea inovatoare, funcționalitatea practică și calitatea produselor sunt câteva din criteriile care caracterizează compania.

În noul magazin din Sighetu Marmației maramureșenii vor găsi atât produse medium cât și premium și vor avea parte de consultanță de specialitate de la cei mai buni profesioniști.

”Avem o gamă largă de produse medium și premium tocmai pentru a putea răspunde tuturor exigențelor și cerințelor clienților. Pentru a produce unele dintre cele mai bune ferestre am ales cu atenție furnizorii și astfel la profile am ales producătorii de top din Germania, Rehau și Aluplast, iar pentru feronerie am ales Maco Austria. Ferestrele și ușile Nicomi din profile Aluplast și Rehau Germania echipate cu feronerie Maco full ciupercă și blocator de siguranță și cu sudura V perfect sunt noutățile pe care brandul Nicomi le aduce în Maramureșul istoric încă din 2017. Împreună cu fabrica Nicomi din Satu Mare am hotărât să redeschidem un showroom profesionist în Maramureșul istoric pentru a oferi clienților produse de top realizate la standarde europene cu cele mai noi tehnologii în domeniu și de către cei mai buni specialiști”, a precizat Mărioara Pârlog, administrator Fereastra Nicomi.

”Suntem fericiți să fim alături de ei pentru că promovăm aceleași valori, vorbim de calitate, sustenabilitate, produse de top și sunt convins că având aceste valori în protofoliu vom avea împreună succes. Vreau să felicit Nicomi pentru focusul lor deosebit pe partea de calitate, și nouă ne este în focus calitatea. Prin strategia pe care o avem o să ne asigurăm că vom răspunde nevoilor de calitate împinsă de Nicomi prin ce fac ei”, a adăugat Virgil Lăzăreanu, director comercial Rehau România, divizia de profile pentru ferestre .

Noul magazin Nicomi se află pe strada Gheorghe Șincai la parterul blocului nou.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.