VIDEO | Petreceri în vreme de pandemie

Pe timpul stării de alertă în județ au avut loc mai multe evenimente private. Indifirent că a fost vorba de nunți, botezuri sau zile de naștere, în general maramureșenii au dat dovadă de responsabilitate și au respectat măsurile impuse de autorități.

În această perioadă au fost făcute câteva sesizări care au și fost verificate de autorități însă nu au fost încălcate restricțiile impuse pe perioada stării de alertă.

”Ne referim aici la nunți, botezuri, zile de naștere care au avut loc pe terasele exterioare ale unor agenți economici. Desigur au fost și sesizări care au fost verificate de către structurile abilitate, unele dintre ele nu s-au confirmat, la altele au fost mici nereguli iar cetățenii au fost rugați să respecte măsurile stabilite de autorități pe perioada stării de alertă, ne referim la măsurile de igienă, respective de distanțare fizică. În acele locuri în care au fost verificări cetățenii s-au conformat și nu au avut probleme cu privire la desfășurarea evenimentelor private pe raza județului Maramureș”, a declarat Dan Bucă, purtător de cuvânt Prefectura Maramureș.

Reprezentanții Instituției Prefectului roagă cetățenii să lase liberă linia de apeluri de urgență 112 pentru cazuri medicale și să sesizeze eventualele nereguli la telefonul verde, 0800 800 165.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.