TV SIGHET, radio SIGHET FM şi MaraMedia.ro în topul preferinţelor

TV SIGHET, radio SIGHET FM şi MaraMedia.ro în topul preferinţelor

 Sportivi, inventatori, artisti sau medici au participat in seara de 9 decembrie, la Gala „Valorile Maramuresului”. Evenimentul a urmarit premierea celor mai importanti oameni si institutii din Maramures. “Vedetele” au fost recompensate pentru contributia adusa judetului cu diplome si plachete, dar si cu un spectacol de muzica traditionala, maramureseana. Printre valorile maramuresene s-a regasit si trustul media TV Sighet sighet fm si maramedia.

Indiferent de ora, mereu alaturi de tine indiferent ca esti în masina, la serviciu, acasa, într-un local sau chiar în club. Fiindca muzica de la Sighet FM o vei auzi deopotriva în club sau la posturile muzicale tv. Fie ca esti somnoros sau obosit, fie ca esti vesel sau trist, fie ca muncesti si te bati cu criza, important e sa stii ca pe 89,3 Mhz ai un radio ce traieste si difuzeaza programe pentru TINE. Astfel s-a lansat in anul 2009 primul radio al Maramuresului Istoric Sighet FM.
 
La aproximativ un an ia nastere un alt proiect maret pentru Sighet, dar si pentru Maramuresul Istoric. Lansarea primei televiziuni locale TV Sighet si imediat dupa a ziarului electronic maramedia.ro. TV Sighet, primul post de televiziune 100% local din Maramureşul istoric, s-a lansat oficial in data de 26 martie 2010, la Sighetu Marmației. Ceremonia de deschidere a avut loc la Casa Iurca de Calinesti in prezenta a numeroase personalitati locale. De atunci postul de televiziune, cu studiouri proprii, a difuzat non-stop ştiri din Maramureşul istoric, emisiuni informative, dezbateri, culturale şi religioase, predominant cu caracter local. Formatul TV Sighet este unul generalist, de informare şi divertisment local. 
TV Sighet este televiziunea locală ce ținteşte persoanele tinere şi adulte din Maramureşul istoric, dinamice, active, educate, cu studii medii şi superioare, conectate la viața tumultoasă de zi cu zi. TV Sighet este prima televiziune locală 100% din Maramureşul istoric, cu o dotare tehnică internațională de ultimă generație, studiouri echipate după standarde naționale şi peste 20 de angajaţi şi colaboratori.  Ne-am implicat in informarea cu obiectivitate a cetatenilor despre tot ceea ce se intampla in orasul nostru si nu numai, dar ne-am implicat si in actiuni umanitare…pentru ca ne pasa.
Iar munca noastra de aproape trei ani de zile a fost recunoscuta in acest sfarsit de saptamana la Baia Mare printr-un premiu de excelenta oferit de Consiliul Judetean Maramures. Programele TV Sighet vor putea fi urmărite în peste 50 de localități din Maramureşul istoric, printre care Sighetu Marmaţiei, Ocna Şugatag, Vadu Izei, Giuleşti, Deseşti, Mara, Hoteni, Hărniceşti, Fereşti, Corneşti, Călineşti, Tisa, Dragomireşti, Borşa, Vişeu, Rona de Sus, în eter şi prin rețelele firmelor de cablu. Ne mandrim cu faptul ca ramanem in continuare in topul preferintelor telespectatorilor si pentru asta va multumim.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.