Turneul Open Cupa Preşcolarului s-a încheiat astăzi cu premierea celor mai buni preşcolari

Turneul Open Cupa Preşcolarului s-a încheiat   astăzi  cu premierea celor mai buni preşcolari

Gradinita cu program prelungit Nr.9 a organizat in perioada 30-31 mai Turneul Open Cupa Prescolarului la sah. Evenimentul a adunat 30 de prescolari din 3 gradinite din Sighet, precum si un grup de prescolari din Satu Mare.  Turneul s-a incheiat   astazi  cu premierea celor mai buni prescolari.
In perioada 30-31 a avut loc un evenimnt in premiera in Sighetu Marmatiei. Gradinita cu program prelungit Nr. 9  aflat sub coordonarea directorului Tomoiaga Maria in parteneriat cu Centru de Resurse pentru Educatie si Dezvoltarea CRED Sighetul Marmatiei  si clubul de Sah Sig Mar  Sighetu Marmatiei , a aorganizat  prima editie a turneului Open la Sah Cupa Prescolarului.  Competitia a debutat ieri cu partidele de sah a celor 30 de copii inscrisi. Urmand ca astazi sa aiba  loc festivitatea de premiere. 
Anternorul clubului de sah Sig Mar  Ioan Costiuc ne-a declarat ca turneul s-a bucurat de un real succes, si isi doreste ca Turneul Open Cupa Prescolarului la sah sa devina o traditie. Castigatorii Turneul Open Cupa Prescolarului la sah sunt la baieti  Mintau Andrei Catalin locul I, Buftea Dario Locul II,  Buth Radu Paul locul III , iar la fete Locul I a fost cucerit de Chis Carina Mihaela, Locul II Cicioc Raluca, iar locul III a fost castigat de Stet Stephanie-Ioana
Organizatorii turneului Open la Sah Cupa Prescolarului si-au propun sa dezvolte copiilor atentia distributiva a memoriei  vizuale , a rapiditatii si flexibilitatii gandirii, antrenarea capacitatii de a lua decizii intr-un interval de timp foarte scurt, dasr si cultivalea spiritului de competitie si formarea spiritului de echipa si a fair-playului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.