Controverse la Sedinta de Consiliu Judetean. Motivul? Starea drumurilor!

Controverse la Sedinta de Consiliu Judetean. Motivul? Starea drumurilor!

Sedinta fulger astazi la Consiliul Judetean Maramures. Cele 12 proiecte aflate pe ordinea de zi au fost votate in mai putin de o jumatate de ora. Cu toate acestea, presedintele Consiliului Judetean, Mircea Man, nu a fost lasat sa iasa din sala de sedinte inainte de a da consilierilor locali o serie de explicatii referitoare la starea drumurilor judetene.

Consilierul judetean Gheorghe Simon i-a cerut presedintelui Mircea Man sa nu-i trateze pe consilieri ca pe vicepresedintele Emil Marinescu, in varianta "du-te bate-ti coasa", cu atat mai mult cu cat problema drumurilor judetene este de mare interes pentru comunitate. "Noi, plenul, am luat o decizie de a face ceva cu drumurile astea iar astazi aflu ca firma nu poate sa isi incaseze niciun ban pe ce a lucrat  datorita comisiilor de receptie care sunt  interminabile", a spus consilierul judetean Gheorghe Simon. Mircea Man i-a raspuns acestuia ca este pentru prima data cand se fac receptii la lucrari conform legii si ca nu va plati niciun centimetru de asfalt daca lucrarile nu vor fi executate conform proiectului.

De asemena, consilierii judeteni l-au acuzat pe Cristian Chendea, managerul de proiect "Baia Sprie-Barsana" ca este mai mult diriginte de santier la Selina, firma care executa lucrarile decat la drumul de lucru. Acestia au cerut sa iasa in teren pentru a vedea cu ochii lor cum se executa lucrarile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.