VIDEO | Trei candidați la etapa specială a bacalaureatului

Ieri s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul etapei speciale a examenului de bacalaureat. Examenul la limba și literatura română a fost susținut de toți cei 3 candidați înscriși.

Astăzi a fost programată proba obligatorie a profilului, miercuri, 8 iulie – proba la alegere a profilului și a specializării, iar ultima probă, la Limba și literatura maternă, va fi susținută joi, 9 iulie, de elevii care au urmat cursurile în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afișate joi, 10 iulie, până la ora 12.00, în centrele de examen. Contestațiile pot fi depuse în ziua de 10 iulie, în intervalul orar 14:00 – 19:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 12 iulie.

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a afișat pe site-ul instituțieio linie TELVERDE -0.800.816.262 -pentru sesizarea eventualelor nereguli privind desfășurarea acestei etape, disponibil în zilele luni-joi, între orele 8:00 – 16:30, iar vineri, între orele 8:00 -14:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.