VIDEO | Ordine de protecție emise în cazul a doi scandalagii

Două ordine de protecție provizorii au emis ieri polițiștii maramureșeni. Într-un alt caz, un bărbat a ajuns să fie cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție.

Polițiștii Secției 3 Fărcașa au intervenit în localitatea Corni, unde un tânăr de 27 ani, pe fondul băuturilor alcoolice și-a agresat fizic bunicii. Aceştia au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar una din victime, bărbatul de 72 de ani, a fost transportat cu un echipaj medical la spital.

La rândul lor, polițiștii Secției 6 Sarasău au intervenit la un scandal în familie produs în Săpânţa. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au  identificat un bărbat de 54 de ani, care și-a agresat soția și a amenințat-o. În ambele cazuri au fost emise ordine de protecție provizorii și s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, tot luni, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie despre faptul că soţul acesteia s-a întors acasă şi a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști împotriva sa.   În cauză se fac cercetări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.