VIDEO | ”Traista cu bunătăți”a producătorilor maramureșeni pentru masa de Crăciun – Foto

Lista comenzilor pentru Crăciun este deschisă tuturor celor care doresc produse de casă, fie că provin de la producători locali, sau vorbim de preparate gătite de gospodine acasă. Oferte diverse gîsiți în ”Traista cu bunătăți”a producătorilor maramureșeni.

Așa cum ne-am obișnuit de când ne confruntăm cu pandemia de coronavirus, platformele puse la dispoziție în mediul online, ne aduc mai aproape de produsele oferite de producătorii locali. Pe pagina de Facebook ”Producători maramureșeni – Traista cu bunătăți”, producătorii locali se bat în oferte pentru a asigura clienților cea mai îmbelșugată și delicioasă masă de Crăciun. Din ofertă nu lipsesc produsele din carne, platourile pentru masa de Crăciun și Revelion, cu cele mai diverse sortimente și platourile cu prăjituri. Lista cu oferte mai conține produse pasteurizate, murături, dulcețuri, compoturi și fructe uscate, dar și produse de panificație: pâine, cozonaci, gogoși și cornulețe.

sursa foto:Facebook: Producători maramureșeni-Traista cu bunătăți

Nu uitat să trageți un ochi peste oferta de băuturi, produse de casă, vinuri sau țuică, ce nu trebuie să lipsească din meniul unei mese festive de sărbători.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.