VIDEO | Bradul de Crăciun, împodobit mai repede anul acesta

Anul acesta românii au simțit nevoia să aducă mai repede în case spiritul sărbătorilor de iarnă. Multe persoane nu au mai așteptat de această dată până în Ajun pentru a împodobi bradul de Crăciun. 

Și în acest an multe persoane au preferat ca pomul împodobit de Crcăiun să fie natural astfel că în magazinele de specialitate comenzile pentru brazii s-au dat din timp.

”Se caută brazii naturali, pentru cei tăiați este cerere mai mare dar sunt căutați și cei în ghiveci. Brazii tăiați pe care îi avem sunt normandezi, anul acesta lipsește din oferta noastră bradul argintiu iar cei din ghivece sunt brazi argintii, brazi normandezi și molizi clasici. Bradul natural tăiat nu necesită o îngrijire anume în schimb cei la ghiveci sunt mai sensibili și trebuie duși treptat la căldură nu direct de afară înuntru pentru că atunci primesc ca și un șoc termic și dintr-o dată le pică acele. Cumpărarea brazilor a început mai devreme anul acesta, probabil și din cauza pandemiei”, a precizat Ecaterina Chiral, reprezentant magazin de profil.

Magazinele de specialitate au și în acest an brazi pentru toate preferințele și pentru toate buzunarele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.