VIDEO | Traficul automarfarelor la granița cu Ungaria va fi reluat din această seară

Începând din aceasta seară, ora 23.00, la graniţa româno-ungară traficul pentru autovehiculele de mare tonaj se va relua fără restricţii, sens în care se prefigurează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la granița comună.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au contactat autorităţile de frontieră din Ungaria pentru dispunerea unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului.

Poliția de Frontieră Română recomandă șoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise tranzitului de mărfuri de la frontiera româno-ungară, în funcţie de capacitatea permisă, astfel încât să se evite aglomerarea doar a unor puncte de trecere a frontierei.

De asemenea, se recomandă şoferilor consultarea aplicaţiei Trafic on-line, secțiunea Autocamioane, care este disponibilă pe pagina de internet  www.politiadefrontiera.ro, precum și semnalarea diferitelor aspecte în legătură cu formalitățile de control la frontieră  la numărul de informare  021.9590.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.