Tinerii liberali au oferit sighetenilor "Un măr pentru o ţigară!"

Tinerii liberali  au oferit sighetenilor "Un măr pentru o ţigară!"

Seria evenimentelor initiate de Organizatia Tinerii Liberali din Sighetul Maramatiei continua. În perioada 13-14 mai, tinerii liberali sigheteni au derulat proiectul "Un Mar Pentru o Tigara". TNL-iştii sigheteni au impartit fumatorilor mere in schimbul unei tigari. Prin acest proiect organizatorii au spus un categoric  NU FUMATULUI ! şi au transmis un mesaj menit sa traga un se semnal de alarma cu privire la consumul exagerat de tigari din randul sighetenilor. În jur de 30 TNL-isti au impartit mere tuturor sighetenilor care au fost dispusi sa renunte la o tigara in schimbul unui mar.  Initiativa apartine Carinei  Steţca, o fetiţă de doar 12 ani.
Sighetenii au primit cu bratele deschise aceasta initiativa. Cei mai multi dintre fumatorii inraiti, abordati de catre tinerii liberali, au fost dispusi sa ofere o tigara in schimbul unui mar, insa au existat si exceptii.
Pe parcursul celor doua zile tinerii liberali au reusit sa colecteze de la sigheteni in jur de 60 de tigarete, care ulterior au fost distruse si aruncate la cosul de gunoi.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.