VIDEO | Succesul de la ”Vocea României”- un vis devenit realitate pentru Diana Codrea

”Un vis devenit realitate…atât pot să spun”. Astea au fost primele cuvinte postate de Diana Codrea pe o rețea de socializare, după reușita de la ”Vocea României”. Momentul ei a fost apreciat de toți cei patru jurați, care au întors scaunele, semn că fiecare își dorea ca ”vocea” Dianei să facă parte din echipa lor.

Diana a strălucit pe scena de la ”Vocea României”. Atât calitățile vocale, dar și prezența scenică au trădat talentul și iubirea pentru muzică a tinerei sighetence. Diana a interpretat o piesă rock, ”Ziua Vrăjitoarelor”, a celor de la Cargo. A reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale juraților. Tudor Chirilă a fost prima ei opțiune, dar acesta fiind blocat, Diana a optat pentru a fi în echipa Irinei. Diana a scris pe pagina ei de Facebook ”Oricât de dramatic sună, a fost cel mai intens și frumos moment din viața mea. Ori de cate ori sunt pe scenă, inima bate diferit, într-un ritm aparte. Un moment cu atâtea emoții. O piesă tare dragă mie ce mă poartă prin multe amintiri. Nu îmi ajung cuvintele pentu a descrie ce sentimente trăiesc atunci când cânt”, scrie Diana pe facebook

”E un vis devenit realitate..Obișnuiam să mă uit împreună cu bunicul meu (care a câștigat ”Cântarea României” în tinerețe)an de an la emisiune și îmi doream să mă vadă și pe mine acolo într-o zi și să fie mândru. Pentru mine momentul de pe scenă rămâne cel mai intens moment trăit vreodată. Vreau să îmi depășesc limitele și să suprind în continuare. Să învăț lucruri noi și să le aplic pe scenă. Asta îmi doresc de la Vocea Romaniei”, a scris Diana pentru fanii din Sighet.

Alături de Diana, profesoara Rodica Gheorghiu a trăit emoții mari, în backstage.Urmează emoții mari în continuare, iar provocările muzicale nu se opresc aici,: În echipa Irinei Rimes, de acum încolo, Diana va trebui să treacă de proba duetelor pentru a ajunge la proba de live. Îi ținem pumnii și îi dorim un parcurs cât mai lung și de ce nu, marele trofeu.

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.