VIDEO | Străzile din Cavnic se modernizează

În această perioadă în Cavnic sunt deschise mai multe șantiere. Una dintre cele mai importante lucrări care se execută este cea de modernizare a străzilor. Administrația locală a obținut finanțare pentru asfalatarea a 36 de km de străzi.

Lucrările au început în luna mai iar o mare parte din străzile cuprinse în proiect au fost deja  asfaltate.

”Se execută lucrări de modernizare a străzilor. Din totalul de 41 km de străzi cât are orașul Cavnic pe nomenclatorul stradal, undeva la 36 km de străzi modernizăm acum, vom ajunge la 36 km după implementarea acestui proiect. Se fac trotuare, au fost efectuate lucrări de apă și canal anul trecut, acum modernizăm străzile, deși să știți că nu este o lucrare ușoară, oamenii sunt un pic deranjați pentru că toate străzile sunt sparte pentru că se lucrează, dar acest lucru se face pentru confortul cetățenilor de aceea lumea trebuie să aibă răbdare”, a declarat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.

Finanțarea obținută de Primăria Cavnic pentru asfaltarea străzilor este de 12,7 milioane lei.

”Noi am început lucrările în luna mai și dorim ca până  în 15 noiembrie să închidem aceste lucrări. Discutăm de câteva luni în care mai multe străzi vor fi modernizate. Nu este simplu, se lucrează zi de zi și cred că până la urmă cu toții vom beneficia de aceste lucrări”, a adăugat Vladimir Petruț.

Primarul Vladimir Petruț a spus că 6 km de străzi nu au fost cuprinse în acest proiect însă acolo vor fi derulate alte două proiecte, unul privind realizarea sistemului de apă-canal și unul de modernizare a străzilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.