Contrabandă cu împușcături

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au confiscat în primele două zile ale săptămânii peste 18.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Într-un caz, pentru reţinerea contrabandiştilor, polițiștii de frontieră au tras focuri de avertisment.. 

Polițiștii de frontieră din cadrul sectorului Negrești Oaș au observat marți mai mulți bărbați care au trecut frontiera din Ucraina în România, transportând în spate colete voluminoase. În momentul în care aceștia au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele, fugind spre teritoriul statului vecin. Deoarece persoanele nu s-au supus somațiilor prin voce, polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de avertisment, însă contrabandiștii nu s-au oprit nici de această dată, scăpând în Ucraina. Au lăsat în urmă 18.000 pachete cu țigări, în valoare de 210.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Un alt caz de contrabandă s-a înregistrat luni, când pe sensul de intrare în ţară, la PTF Halmeu, s-a prezentat o româncă de 47 de ani. În plafonul mașinii acesteia s-au găsit 370 de pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană. Femeia a fost amendată cu 5.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.