VIDEO | Spectacol de vis oferit de clasa de coregrafie a profesorilor Cristina Kovy și Gabor Kovy

Spectacol de vis oferit de clasa de coregrafie a profesorilor Cristina Kovy și Gabor Kovy în deschiderea  Festivalul datinilor de iarnă Marmaței  2019, Ediția  a 51- a. Spectacolul ,,Noapte de Vis”- ,,În așteptarea lui Iisus”, la care au participat peste 60 de copii a venit ca o încununare a eforturilor depuse de profesori pentru această reușită.

Elevii clasei de coregrafie a profesorilor Cristina Kovy si Gabor Kovy de la Școala de Artă “Gheorghe Chivu”, Sighetu Marmatiei, s-au dovedit a fi la înălțime încă o dată și au oferit spectatorilor un moment special de dans, coregrafie, muzică, costume, efecte scenice și emoție.

Ilustrația muzicală a susținut excelent subiectul spectacolului. ,,În așteptarea lui Iisus”. Într-un joc de lumini și umbre, copiii au pus în scenă  nașterea Pruncului Sfânt.

”Cred că sunteți cu toții de acord că aceștia sunt toți niște copii buni, frumoși și toți cred, stimată comisie, merită nota 10”, a spus Cristina Kovi, profesor- coregraf, la finalul spectacolului încununat cu ropote de aplauze.

Spectacolul a fost un moment bine ales în deschiderea Festivalului, ținând seama că  programul va cuprinde, sub diferite forme artistice, elemente dedicate sărbătorilor de iarnă, Crăciunul și Anul Nou. Clasa de coregrafie a profesorilor Cristina Kovy si Gabor Kovy s-a remarcat pe parcursul  anilor prin rezultate excelente la concursurile naționale și internaționale, bucurându-se de aprecierea și respectul sighetenilor.Acest eveniment este cuprins în programul manifestărilor care compun programul Festivalului de datini și obiceriuri de iarnă Marmația 2019. Spectacolul integral îl veți putea urmări în ediția de azi a emisiunii ”Lucurui, fapte și oameni de valoare”, la TV Sighet, de la ora 18:30.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.