VIDEO | FOTO | Corala Jandarmeriei și corul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră au colindat instituțiile cu care colaborează

A devenit deja o tradiţie ca an de an, premergător Sărbătorilor de Iarnă, Corala Militară „Pintea Viteazul” a Jandarmeriei Maramureșene, să încânte locuitorii Maramureşului prin colindele interpretate.

Înfiinţată în anul 2001, la început constituită din militari în termeni, ca mai apoi aceştia să fie înlocuiţi de cadre militare, corala a participat la diverse activităţi ocazionate de Sărbătorile de Iarnă. Corala mixtă, formată din cadre militare femei şi bărbaţi, este constituită pe trei voci, având un repertoriu de colinde tradiţionale maramureşene, cântece patriotice şi folclorice. Pregătirile pentru Sărbătorile de Iarnă au început la sfârşitul lunii noiembrie, corala „Pintea Viteazul” îmbogăţindu-şi an de an repertoriul. Primul colind a răsunat  azi, urmând ca în zilele care vin, cadrele militare să răspândească  ,,Magia Crăciunuluila instituțiile cu care colaborează.

Inspectoratul Jandarmeriei Județului Maramureș a primit la rândul lui colindul colegilor de la Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

Cu acest prilej, jandarmii dau asigurări cetățenilor că se vor afla la datorie și pe timpul Sărbătorilor de Iarnă, în misiunile specifice, atât la manifestările cultural-artistice care se vor desfășura pe raza județului nostru cât și în zona stațiunilor montane. Urăm tuturor sărbători frumoase și Crăciun fericit.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.