VIDEO | Sorina Pintea a fost externată

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a părăsit spitalul în care era internată de la eliberarea din arest. Aceasta a venit marti în Baia Mare, unde va rămâne izolată la domiciliu timp de 30 de zile, din motive de sănătate.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe 6 martie, ca Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, să fie eliberată din arest preventiv, urmând ca aceasta să fie cercetată sub control judiciar pentru 60 de zile, în dosarul în care este acuzată de luare de mită.

Imediat după eliberare, Sorina Pintea a fost internată la Centrul Clinic de Boli Reumatismale „Dr. Ion Stoia” din Bucureşti. Având în vedere starea de sănătate a acesteia şi pandemia de coronavirus, recomandarea medicilor a fost de izolare la domiciliu timp de 30 de zile.

Fostul ministru Sorina Pintea a fost diagnosticată, în 5 noiembrie 2019, cu o „boală gravă autoimună, urmând imediat tratamentul specific, printre care și cel cu imunoglobuline”. Ea a precizat că este vorba de dermatomiozita, o boală inflamatorie idiopatică cu semne cutanate caracteristice ce apare atât la adulţi cât şi la copii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.