VIDEO | Sighetu Marmației a găzduit o nouă ediție a Cupei Tatăl și copilul la tenis de câmp

Sighetu Marmației a găzduit o nouă ediție a Cupei Tatăl și copilul la tenis de câmp. Această competiţie sportivă a devenit o tradiţie pentru municipiul nostru, desfăşurându-se de 27 de ani. 

De-a lungul anilor, la acest turneu au participat și tenismeni sigheteni care au avut performanţe deosebite pentru CSS.

”Săptămâna trecută a avut loc cea de-a 27-a ediție a Cupei Tatăl și Copilul, o competiție devenită tradițională pentru Sighetu Marmației. Acest concurs e unic în țară, paricipă parintele în joc de dublu cu copilul. De-a lungul acestei competiții au participat foarte mulți jucători care au fost emblematici pentru tenisul sighetean, printre aceștia aș enumera pe Marta Szabo, care acum este numărul 1 în Austria la 40+ si antrenoare în Strasbourg, Virginia și Virgil Dutca, Vlad Onița, Carmen Truș, Raluca Ghinda, Andrei Faur și așa mai departe”, a precizat Eugen Mihaljek, organizator.

Și în acest an un număr mare de tenismeni s-au înscris la competiție.

”La această ediție câștigător a fost cuplul Mesaroș Alin și Mark, este multiplu câștigător la această competiție, urmat de Gavaler Adrian și Ariana, pe treapta a  treia s-au clasat cuplurile Purdilă Marius și Alexandru și Moisuc Cristi și Andi. Organizator am fost eu iar arbitru a fost ca de obicei, fără cusur, domnul Dobeș Istvan”, a adăugat organizatorul.

Și de această dată câștigătorii au fost premiaţi cu cupe, diplome, medalii și tricouri.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.