Sighet: Reabilitări pe DN 18

Sighet: Reabilitări pe DN 18

Lucrări de reabilitare pe Drumul Naţional 18 din localitatea Crăciuneşti, comuna Bocicoiu Mare. Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi a scos la licitaţie proiecte pe mai multe tronsoane, printre care şi tronsonul Tisa-Crăciuneşti, la care lucrările au fost demarate nu demult. Localnicii din preajmă se vor bucura în scurt timp de un drum la cele mai înalte standarde, avâd în vedere că lucrările au trecut deja de prima etapă, cea a lărgirii carosabilului.
Lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 18, care străbate numeroase localităţi Maramureşene, iau amploare pe zi ce trece. Printre localităţile străbătute de DN 18 se numără şi Crăciuneşti, care la momentul de faţă se află în stadiul de mijloc al reabilitării. Săptămâna trecută a fost lărgit carosabilul pe ambele părţi, iar acum se efectuează umplerea spaţiului gol şi turnarea asfaltului proaspăt.
Drumul se doreşte a fi unul de cele mai înalte standarde. Acest lucru nu poate decât să-i bucure pe locuitori, dar şi pe cei care fac naveta pe acest traseu. Să nu uităm nici de şoferii care vor circula pe acest drum şi nu vor mai ieşi de pe partea carosabilă atunci când vor întâlni în trafic o maşină de mare tonaj. Proiectul este unul scos la licitaţie de către Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi, iar lucrările au fost preluate de către o firmă grecească. Reprezentanţii speră ca în cel mai scurt timp să fie finalizate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.