Maramureş: Incendiu violent la Valea Chioarului. Au ars 120 mp de acoperiş

Maramureş: Incendiu violent la Valea Chioarului. Au ars 120 mp de acoperiş

Aseară, în jurul orei 20.50, două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au intervenit la un incendiu semnalat într-o gospodărie din localitatea Valea Chioarului. Au ars acoperişul din lemn, pe o suprafaţă de circa 120 de metri pătraţi, elemente de mobilier şi aparatură electronică. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unor scântei de la coşul de fum deteriorat al locuinţei.

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 22  intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 20 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 7 au fost la traumatisme, 4- la diverse afecţiuni medicale, câte 2- la acccidente rutiere, intoxicaţii şi transport bolnav, respectiv câte 1- stop cardiorespirator resuscitat, transfer interclinic şi deblocare uşă. Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 10, urmată de staţia S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 7  respectiv staţiile S.M.U.R.D. Fărcaşa, Târgu Lăpuş şi Vişeu de Sus- câte 1 acţiune.
În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 2 intervenţii. Marţi, 20.11.2012, la ora 18.10, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la un incendiu semnalat pe strada Victoriei din municipiu, la un autoturism. Au ars materiale combustibile din compartimentul motor, bordul şi instalaţia electrică ale automobilului. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui scurtcircuit la un conductor electric defect.
 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.