SIGHET: Pietoni ignoranţi amendaţi de Poliţia Rutieră Sighet

SIGHET: Pietoni ignoranţi amendaţi de Poliţia Rutieră Sighet

 Pietonii din Sighet au fost astazi sub vizorul politistilor. Politia Rutiera a desfasurat o actiune dedicata in special pietonilor care se angajeaza in traversarea strazii prin locuri nepermise.  Politia atrage atentia ca cele mai multe accidente sunt cauzate de pietonii care nu traverseaza strada prin locuri marcate corespunzator si nu se asigura. 

Traversari ilegale, prin loc nepermis, pietoni care fug printre masini, oameni care forteaza trecerea strazilor. Nu este o gluma, ci doar realitatea zilnica de pe arterele municipiului. O situatie pe cat de grava, pe atât de periculoasa. Politistii de la Biroul Rutier Sighet  au incercat astazi sa-i surprinda pe pietonii care se abat de la regula. Iar amenzile nu au intarziat sa apara.
Aproape la fiecare minut cel putin un om traverseaza strada prin loc nepermis, fara sa se asigure, chiar daca la niciun metru de el este trecerea de pietoni. Ignoranta unora dintre noi are, de cele mai multe ori, urmari deosebit de grave. Politistii atrag atentia ca cele mai multe accidente sunt provocate de pietoni, nu de soferi. Astfel de actiuni dedicate pietonilor in municipiu nu sunt singurlare, asadar atentie sigheteteni, daca doriti sa nu fiti  amendati si sa ramaneti fara bani, acum  in prag de sarbatori, aveti mare grija um circulati!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.