SIGHET: ANUNŢ IMPORTANT: Gratuitate la transportul în comun pentru unele categorii de persoane

SIGHET: ANUNŢ IMPORTANT: Gratuitate la transportul în comun pentru unele categorii de persoane

Din iniţiativa Primarului Ovidiu Nemeş, Consiliul Local al Municipiului Sighetu Marmaţiei a adoptat proiectul privind acordarea de facilităţi pe mijloacele de transport în comun pentru mai multe categorii de persoane domiciliate în Sighetu Marmatiei. Abonamentele vor fi eliberate după data de 25 a fiecărei luni la sediul dispeceratului societăţii Mara Nord. Aceste facilităţi sunt adresate exclusiv persoanelor domiciliate în Sighet. 
Elevii, pensionarii şi anumite persoane din categoriile sociale defavorizate vor beneficia de facilităţi la transportul în comun. Asta, datorită iniţiativei primarului Ovidiu Nemeş care a propus acest proiect în ultima şedinţă de Consiliu Local. Proiectul propune gratuitate pentru persoanele cu varsta de este 65 ani domiciliate in Sighetu Marmatiei
pentru pensionari cu venituri mai mici de 500 RON/luna, domiciliati in Sighetu Marmatiei; reducere 50 % pentru pensionarii cu venituri mai mari de 500 RON/luna, domiciliati in Sighetu Marmatiei şi gratuitate pentru elevii claselor 0-XII, curs zi, domiciliati in Sighetu Marmatiei.
 Pentru eliberarea abonamentelor  persoanele în vârstă de peste 65 de ani trebuie să prezinte o copie de pe Cartea de Identitate, pensionarii trebuie să prezinte în plus şi un cupon de pensie, iar elevii o copie după certificatul de naştere sau după Cartea de Identitate şi carnetul vizat de către conducerea şcolii. Primăria şi societatea de transport locală pregătesc pentru anul viitor un proiect de achiziţie pentru două microbuze destinate transportului persoanelor cu deficienţe locomotorii şi nu numai. Microbuzele vor circula şi pe rutele neacoperite până acum. 

Toate aceste măsuri vor contribui la rentabilizarea serviciului de transport în comun pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.
INFORMATII SUPLIMENTARE LA
TEL. 0262-313792

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.