Senatorul Gheorghe Mihai Bârlea îi răspunde primarului Eugenia Godja

Senatorul Gheorghe Mihai Bârlea îi răspunde primarului Eugenia Godja

    Primarul municipiului Eugenia Godja afirma in cadrul unei editii a emisiunii Sighetul de Azi, in urma cu aproximativ o luna ca este nemultumita de lipsa de interes de care dau dovada parlamentarii sigheteni. Edilul local spunea atunci ca cei care ne reprezinta la nivel inalt ar trebui sa acorde mai mult sprijin proiectelor propuse de Primaria Sighet. Senatorul Gheorghe Mihai Barlea se apara insa si spune ca nu a ajuns la el nici pana acum dosarul cuprinzand proiectele institutiei .
    Primarul municipiului Eugenia Godja spunea in data de 28 iunie ca a avut dese intalniri cu cei doi parlamentari sigheteni, ocazie cu care le-a predat dosare cuprinzand toate proiectele institutiei, cerandu-le nu o data sprijin si consiliere. Cu toate acestea, cei doi parlamentari nu au reactionat si nici nu au sprijinit concret, proiectele initiate.
      Senatorul Gheorghe Mihai Barlea sustine insa ca i s-a solicitat ajutorul o singura data de catre autoritatile locale in cazul Festivalului Datinilor si Obiceiurilor care se desfasoara in decembrie. Acesta a mai subliniat ca si-ar dori o mai buna colaborare cu autoritatile locale, si ca nu ar ezita nici o clipa sa sprijine proiectele locale, asta cu conditia sa fie viabile si bine facute.
 Gheorghe Mihai Barlea a enumerate ieri in cadrul emisiunii Sighetul de Azi numeroasele beneficii pe care le-a adus municipiului nostru, subliniind inca o data ca la nevoie a fost mereu present: sprijinirea proiectului Morilor de apa de la Muzeul Satului, 8 miliarde de lei care au ajuns in contul Spitalului Sighet si finantarea mai multor scoli din municipiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.