Politia desfasoara pe strazile din Sighetul Marmatiei, dar si din imprejurimi, controale severe in trafic

Politia desfasoara  pe strazile din Sighetul Marmatiei, dar si din imprejurimi, controale severe in trafic

Odata cu debutul sezonului estival s-a aglomerat si traficul rutier si implicit  a crescut simtitor si numarul de accidente in care sunt implicati conducatorii mopedelor si biciclistii. Pentru prevenirea accidentelor in care sunt implicate aceste categorii de participanti la trafic, politia desfasoara  pe strazile din Sighetul Marmatiei, dar si din imprejurimi, controale severe in trafic.
In aceasta perioada, Politia Municipiului Sighetu Marmatiei, in colaborare cu Politia Locala si  Politia Rutiera Sighet, desfasoara ample controale in trafic. Aceste actiuni au ca obiectiv disciplinarea conducatorilor de  biciclete si mopede.   Masura a fost luata ca urmare a cresterii numarului de accidente petrecute in ultima perioada, in care au fost  implicati in special biciclistii si conducatorii de mopede.
Cei care conduc mopede sau biciclete pe drumurile publice trebuie sa stie ca  au obligatia de a respecta normele de circulatie la fel ca si ceilalti  participanti la trafic. Cei care conduc un scuter, trebuie sa aiba minim 16 ani si sunt obligati sa il inregistreze la Consiliul Local in raza caruia isi au domiciliul. Atat conducatorii de mopede,  cat si biciclistii  au obigatia de a purta pe timpul noptii vesta reflectorizanta. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.