Baia Mare: Un cerşetor a fost lovit de o maşină la intersecţia bulevardelor Unirii cu Traian

Baia Mare: Un cerşetor a fost lovit de o maşină la intersecţia bulevardelor Unirii cu Traian

Intersecţiile din municipiul Baia Mare devin din ce în ce mai periculoase, asta datorită cerşetorilor care se plimbă printre maşini şi cerşesc mila şoferilor sau a pietonilor. Conducătorii auto sunt avertizaţi de către oamenii legii să fie extrem de vigilenţi pentru a evita evenimentele neplăcute de genul celui de astăzi când un băiat a ieşit dintre maşini şi, fără să se asigure, s-a aruncat direct în faţa unui autoturism.

Copilul avea doar zece ani şi a fost trimis de către părinţi la cerşit. Însă neatenţia acestuia putea să îl coste viaţa. În urma impactului, băiatul a fost proiectat pe capota maşinii, după care s-a izbit de caldarâm. "Nici nu am ştiut pe unde e. Am mai văzut cerşetori prin intersecţie dar de data asta nici nu am avut viteză, nici nu l-am văzut. Dintre maşini a apărut. De groază, trebuie scoşi din intersecţii că dacă nu … ", a spus Marius Giurcă, şoferul care l-a accidentat pe băiat.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care l-a transportat pe copil la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" Baia Mare. De asemenea, la faţa locului a ajuns şi un echipaj al poliţiei. "Din primele cercetări se pare că un minor a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de auto Matiz cu numărul MM-05-GFI care a circulat regulamentar pe culoarea verde a semaforului electric", a declarat agent Sergiu Favi, din cadrul Biroului Rutier.

Din fericire, băiatul a suferit doar câteva răni la nivelul membrelor superioare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.