Scene de groază la un eveniment rutier deosebit de grav care a avut loc azi pe drumul dintre localităţile Şomcuta şi Mireşu Mare

Scene de groază la un eveniment rutier deosebit de grav care a avut loc azi pe drumul dintre localităţile Şomcuta şi Mireşu Mare

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe drumul dintre localitatile Somcuta si Miresu Mare. Un automobil a fost efectiv zdrobit sub un camion, cele doua persoane aflate in masina ramanand incarcerate. Doua echipaje de pompieri si doua ale SMURD s-au deplasat la fata locului, insa pentru soferul autovehiculului lovit nu s-a mai putut face nimic.
    Accidentul s-a petrecut in acesta dimineata, 29 august, intre localitatile Somcuta Mare si Miresu Mare. Impactul a avut loc in jurul orei 8.00. Masina se indrepta spre Somcuta Mare, iar camionul inspre Miresu Mare. Soferul masinii de mare tonaj a povestit ca spatele camionului a derapat intr-o curba proiectandu-l pe contrasens, unde a izbit automobilul, impingandu-l apoi in sant.
 Nimeni nu stie insa cum a ajuns masina in santul de pe marginea drumului si si cum s-a urcat camionul pe automobil.
  Cele doua persone, sot si sotie, aflate in autoturism au ramas incarcerate, pompierii incercand sa le scoata de sub camion.  Trei macarale au fost aduse in zona pentru a ridica masina de mare tonaj. Camionul se pare ca apartine firmei de constructii ce se ocupa de reabilitarea drumului european 58.  Femeia in varsta de 37 de ani a fost salvata si transportata de urgenta la spital, insa sotul acesteia din nefericire a decedat  dupa ce roata din fata a camionului l-a zdrobit sub greutatea ei.
    Mama barbatului care a venit la locul teribilului accident a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a asistat la scene de groaza.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.